dimarts, 6 de maig del 2014

¡Que vaya bonito! Jorge Yamam-Serrano


¡Que vaya bonito!
Jorge Yamam-Serrano
Teatre
Pocs dies abans de marxar a la cerimònia dels Premios Max de Teatro, on són finalistes en la categoria de Millor espectacle revelació, la companyia TeatrodeCerca fa parada a un terrat del Raval per presentar-nos ¡Que vaya bonito!, una de les creacions més sorprenents dels últims anys. ¡Que vaya bonito! va ser concebut per representar-se en un terrat, i nosaltres el portem al seu punt d’origen. En aquest ecosistema tan especial, el públic participarà, gairebé sense adonar-se’n, en el transcurs de l’obra. Teatre de la màxima qualitat en un Terrat recent estrenat: el de la Biblioteca l'Ateneu d'Esparreguera; promet ser antològic.
Col·laboració: 10 €. Confirma assistència abans del 15 de maig. Aforament limitat.
Sobre l’espectacle
Ens trobarem amb el públic en un espai insòlit: el terrat de la Biblioteca l'Ateneu. Una trobada amb els patis veïns com a escenari de fons. La situació: una festa a l’aire lliure on els actors i el públic comparteixen el mateix pla. Una experiència única a mig camí entre la intimitat del cinema i la proximitat del teatre de carrer. Una ocasió per a la trobada informal entre la realitat i la ficció.
Ho deixaries tot i te n’aniries a la recerca del teu somni, deixant enrere família, aquells que sempre vas tenir a prop, sabent que això suposa fer-los mal? Es tracta, pot ser, de diexar el teu lloc a la família per a ocupar un lloc al món, de llençar-se al buit i volar. Es tracta, pot ser, d’abandonar el paper que has estat interpretant en la paròdia de la família. Comença la festa i et dic… et dic adéu.
L’obra de teatre està emmarcada en una festa de comiat que se celebra en un terrat per a amics íntims i familiars. En comptes de representar-la en un teatre, en un ambient fictici, l’obra transcorre en un terrat de veritat, a l’aire lliure. El públic formarà part de la festa i compartirà l’escenari amb els protagonistes. Hi haurà beguda, coca, música… i molt teatre!
PREMI MORITZ FIRATÀRREGA 2012: MILLOR ESPECTACLE
SELECCIONAT LAB. CREACIÓ NOVES DRAMATÚRGIES FIRATÀRREGA 2012
ESPECTACLE ALCOVER 2013/2014
SELECCIONAT ESPECTACLE PLATEA 2014
SELECCIONAT ESPECTACLE PROGRAMA.CAT 2013/2014
FINALISTA PREMIOS MAX MEJOR ESPECTÁCULO REVELACIÓN 2014
Fitxa artística
Direcció i dramatúrgia: Jorge-Yamam Serrano
Ajudants de direcció: Nico Aguerre, Cristina Gámiz
Constel·lacions creatives: Quique Culebras
Intèrprets: Jorge Cabrera, Carmen Flores, Jorge-Yamam Serrano
Música: Jorge Cabrera
Producció: TeatrodeCERCA – FIRATÀRREGA