dimarts, 30 de març del 2010

ESTRENA "EL LLIBRE DE L'ACTOR"!


Properament al Teatret...
Dies 16.18.23.24.25
ABRIL 2010
dv i ds 22:00 h; dg 19:00 h


En un racó de l’armari trobem un vell llibre, el signa un tal J. Ferran Torras. Així reça a la portada: “El llibre de l’actor”, dins, tot un seguit d’intruccions curioses sobre el món del teatre, sobre el fet de fer d'actor i de ser-ho. Una excusa pensada per Carles Reynès i Gerard Bidegain per reunir a l’escenari a Jaume Torruella, Manel González, Rosa M. Margalef i Toni Puig amb l’intenció de
demostrar que “l’art de l’actor és harmonia!”
Amb la col·laboració de Laura Mas i Queralt Sáez.

No us la perdeu!

Reserveu les vostres entrades a entradesteatret@gmail.com
Per a més informació contacteu amb nosaltres
tramateatre@gmail.com

divendres, 26 de març del 2010

CONCERT VIZCAINO


Albert Vizcaino és un cantant mallorquí, que viu actualment a Segòvia; té una dilatada carrera musical amb 5 discos editats sota el seu nom. Ha participat amb grups com La Isla (Mallorca) i Free Radicals (Madrid) ambdós amb discs als mercat. Té una gran capacitat per composar temes propis i tan en la música com en les lletres sempre intenta reflectir el seu estat anímic.
Actualment ha acabat de gravar la seva darrera producció “Un Rayo sin Trueno A Pilas”. Un disc fet a cavall entre Madrid i Esparreguera i en el que han col·laborat la Lola Pérez al piano i el Marc Arbonès en la mescla i edició. Un disc que marcarà un important canvi en la seva carrera musical decantant-se més cap el pop/rock que a la seva faceta de cantautor eclèctic. Un disc molt consistent i amb uns temes que faran posar la pell de gallina als més sensibles.
Aquesta actuació significarà la presentació oficial i en exclusiva d’algunes de les seves noves cançons. Els concerts s'enregistraran i s’inclouran com a temes extres en el dics que sortirà aquesta primavera. A més de gaudir d’una bona estona, tindrem l'oportunitat de sentir els nostres crits i aplaudiments en el disc que sonarà per tot arreu.
divendres, 26 / març / 2010 a les 22:00
dissabte, 27 / març / 2010 a les 22:00
TEATRET ESPARREGUERA
Preu entrada: 10 €
venda d’entrades: entradesteatret@gmail.com
NET-NET 93 777 19 92

VITTORIA AL CLUB CAPITOL


http://momentsopera.blogspot.com/2010/03/vittoria-al-capitol.html